Supermodel Linda Evangelista is terug

In de nieuwe editie van glossy V staat een uitgebreide reportage met supermodel Linda Evangelista. Volgens fans is de spread hét bewijs dat het model nog steeds de ultieme kameleon is.

Wie: Supermodel Linda Evangelista (34) staat weer in de spotlights. Dit keer met een speciale reportage in de Amerikaanse glossy V.
Wat: Marc Jacobs, Y-3, Chloe, G-Star, Alexander McQueen, Prada, Gucci en Isabel Toledo. Dat zijn een aantal merken waarin Linda Evangelista in het septembernummer van V gehuld is.
Waar: De spread in V heet Color me Linda en is gefotografeerd door Sebastian Faena. In de reportage zien we het topmodel uit de jaren negentig in uiteenlopende outfits: van ingetogen chique tot stoer sexy.

Waarom: Linda Evangelista draait als model weer de nodige uren. Ze stond in augustus 2009 op de cover van de Italiaanse Vogue en figureert dit najaar in de campagne van John Galliano. Er zijn ook geruchten dat ze in november op de cover van W staat.

Weetje: Linda Evangelista verscheen in augustus 2006 hoogzwanger op de cover van de Vogue. Maar misschien was haar fotoshoot met The Simpsons wel nog gekker.

Op de foto: Linda Evangelista in de reportage voor V

Lees ook:Behind the scenes bij Linda Evangelista’s fotoshoot voor W
Lees ook:Yummy mummy Christy Turlington voor Yves Saint Laurent
Lees ook:Happy Birthday Vogue
Lees ook:Modecampagnes uit de jaren negentig
Lees ook:Saskia de Brauw op Franse Vogue cover – Foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>