Een Apple-tje voor de dorst

Gisele Bundchen heeft zichzelf weer verzekerd van een appeltje voor de dorst. Haar contract bij Louis Vuitton liep af, en natuurlijk waren er een boel kapers op de kust om haar mooie voorkomen direct weer vast te leggen.

Volgens de geruchten zal Gisele binnenkort schitteren in een paar nieuwe reclame campagnes. Had ze afgelopen week een shoot voor computerfabrikant Apple, ze wordt ook nog eens het gezicht van een geurtje: The One fragrance van Dolce & Gabbana. Volgens de Engelse Vogue is dat geurtje ook nog eens op haar geinspireerd.

Lees ook:Hugo Boss brengt ons een vrouwelijk geurtje
Lees ook:Diesel-advertentie weer eens in de ban gedaan…
Lees ook:Rodnik: DE hype van de Londense Fashion Week
Lees ook:Een week in modellenland
Lees ook:Mooie Gisele is jarig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>