Rodnik: DE hype van de Londense Fashion Week

Engelse Fashionista’s hebben volgens de Britse Vogue tijdens de Londense Fashion Week Rodnik als helden binnengehaald. Het tweetal bestaat uit Richard Ascott en Philip Colbert en werden een paar jaar geleden in de arm genomen om het modehuis Rodnik nieuw leven in te blazen.. De mannen mogen nu al Karl Lagerfeld en de hoofredactrice van de Britse Vogue, onder hun schare fans rekenen. Niet de minsten, lijkt mij.

Waarom zijn de jongens zo geliefd? De Engelse, en ook Duitse, modemeisjes lopen vooral weg met hun exclusieve Pookh sjaals. Dat zijn sjaals geweven van de wol van berggeiten die alleen in de Oeral rondhuppelen. Vorig jaar verscheen actrice en koningin van de Boho-look Sienna Miller al tijdens de uitreiking van de Britse BAFTA’s met een Rodkin-sjaal rond haar nek. En alles wat Sienna doet, wordt geheid een trend.

Daar hebben de jongens van Rodkin van geprofiteerd. Die zijn zo slim geweest hun collectie uit te breiden en te presenteren tijdens de Fashion Week. Het gevolg is dat hun chiffon jurkjes, chique hoeden-die-ook-als-sjaal-gedragen-kunnen worden en hippe topjes niet zijn aan te slepen. ‘It ‘s what we’ve all been waiting for’, aldus een meisje van de Vogue. Ben benieuwd hoe lang deze Engelse hype nu weer duurt.

bron: www.vogue.co.uk/ www.worldfasion.tv

Lees ook:Nederlandse Glamour strikt Sienna Miller als covergirl
Lees ook:Superdry vertegenwoordigd tijdens Londonse fashion week
Lees ook:Oh nee, de heuptas keert terug
Lees ook:Kate Moss gaat voor goud
Lees ook:Waar is Waldo?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>