Elton John kicks off de fashion week in New York

Mode en Muziek gaan altijd fijn samen. Muzikanten zetten trends, zangeressen zijn boegbeelden voor bekende merken, ontwerpen zelf of zijn een inspiratiebron voor designers.

Niet verwonderlijk dus dat Elton John de kick off mag verzorgen van het Fashion rocks concert , vier dagen voor de fashionweek in New York op 7 september. Waarom eigenlijk Elton en niet bijvoorbeeld ene Pharell Williams?

Simpel. Elton John heeft z’n eigen stichting die geld bijeen sprokkelt voor de bestrijding van AIDS. Dit concert wordt gebruikt om geld in ie zamelen voor deze liefdadigheidsnstelling. Dan kan elton natuurlijk net zo goed zelf ook een deuntje zingen.

Elton en de overige organisatoren hebben behoorlijk wat andere bekende artiesten weten te strikken. Men neme een Beyonce, Christina Aquilera, Nelly Furtado, The Black Eyed Peas, Kanye West en The Pussycat Dolls.

Super plan van deze sterren. Kunnen ze gelijk een paar nachtjes in New York blijven en daarna op de eerste rijen genieten van al het leuks dat de Fashion Week te bieden heeft.

Lees ook:Ashlee Simson doet Skechers
Lees ook:De beste collecties van de Parijse modeweek: John Galliano
Lees ook:Ellen DeGeneres loopt mee in modeshow New York Fashion Week
Lees ook:Stuur Naomi naar huis
Lees ook:Van Pampa tot Dior

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>