Van Pampa tot Dior

De gaucho-tas van Dior is dit seizoen een hit onder de modebewuste fashionista’s en celebs. Dat las ik vandaag in de nieuwe editie van De Glamour. Dior-ontwerper John Galliano himself heeft zich kennelijk laten inspireren door de cowboys op de Argentijnse pampa’s. ‘Hun zadel is hun grootste trots, zoals een handtas dat voor vrouwen is’, aldus John-boy. Hmmm, ik voel hier een hoog brokeback mountain gehalte.

Met andere woorden: John Galliano bewijst weer een goede neus voor trends te hebben. Maar dat wisten we natuurlijk allang. En ook celebs spotten dat, want onder meer Misha Barton (dat ontzettend dunne wicht uit de O.C.), Gwen Stefani en Penelope Cruz hebben al zo’n exemplaar aan hun arm bungelen. Ik hoop maar voor hen dat ze het cadeau hebben gekregen, want zo’n tas kost maar liefst 1500 dollar.

Zelf vind ik 1500 dollar erg duur voor dit tasje. No way dat ik er ooit dat lieve sommetje voor neertel. Zo bijzonder vind ik ‘em nou ook al weer niet. Doe mij dan een Hermes of een Marc Jacobs. Yeah right. Alsof ik ooit het geld daarvoor nu heb. Maar als jullie het geld hadden, zouden jullie het er voor over hebben?

Lees ook:De beste collecties van de Parijse modeweek: John Galliano
Lees ook:Wat zou jij doen met 20 cent?
Lees ook:Een zonnebril van John Galliano
Lees ook:Ontwerper John Galliano ontslagen bij Dior
Lees ook:Fashionista’s: op naar het museum…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>