Ashlee Simson doet Skechers

Het maakt niet uit of je nu actrice of zangeres bent. Eens word je het boegbeeld van een merk. En ja hoor, zangeres en zusje-van-jessica Ashlee Simpson wordt ‘t boegbeeld van gympenmerk Skechers. Hmmm, hebben Christina Aquilera en Britney Spears ook geen reclame gemaakt voor dit merk?

Dacht ‘t wel. Nou, dan mag Ashlee zich wel in d’r kleine handjes knijpen.

…Want Ashlee geniet al enige bekendheid, maar dit? Ze is in ieder geval in Amerika for the time being ofcourse binnen. Want die amerikanen vinden dat merk cool. Zeggen ze.

Her bedrijf doet in ieder geval alsof ze heel verguld zijn met Ash. Het schijnt namelijk dat ze haar jong, mooi en getalenteerd vinden. Bovendien zijn ze van mening dat ze mode en muziek goed combineert. Lees: ze beinvloedt jonge meiden die -door haar- hopelijk die gympen en kopen.

Ash liet natuurlijk in een verklaring weten dat ze is opgegroeid is met deze gympen en dat ze -net als herself- niet bang is voor een uitdaging. And last but not least: ze hoopt dat ze nog een paar extra sneakers kan toevoegen aan d’r verzameling.

Fantastisch. Not. Sketchers zijn helaas ugly. Het is vast een hele lucratieve deal voor Ash, maar ook Christina en Britney veranderden mijn mening niet. .Typ maar eens Skechers in op Google en dan praten we verder.

Lees ook:Skechers komt met collectie brillen
Lees ook:Britney Spears en verloofde Jason Trawick uit elkaar
Lees ook:Lady Gaga eat your heart out!
Lees ook:Christina Aguilera naakt op cover W Magazine
Lees ook:Britney Spears opnieuw gezicht kledingmerk Candie’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>