H&M opent grootste filiaal van Nederland op de Dam

H&MpietparisAmsterdam telt momenteel al redelijk wat H&M filialen. Toch komt daar nog een filiaal bij. En niet zomaar een. H&M opent dit najaar de grootste nieuwe store van Nederland. Deze zal gevestigd zijn op de Dam in een oud rijksgebouw.

Maar er is meer goed nieuws! De H&M store zal zes verdiepingen tellen en heeft naast kleding, schoenen en accessoires ook een speciale H&M Home afdeling. De H&M Home collectie was tot nu toe alleen online verkrijgbaar, maar daar komt dus verandering in!

Het shoppen van de Home artikelen gaat wel net even anders dan je gewend bent. Bij ieder item op de Home-afdeling zijn namelijk magneten verkrijgbaar waarop een afbeelding van het product staat. In plaats van producten shopt de klant dus magneten. Bij de kassa worden de magneten ingeleverd en vervolgens worden de gekozen items rechtstreeks uit het magazijn gehaald.

Niet alleen wij van Fashion.blog staan te springen om dit goede nieuws. Ook bij H&M zijn ze apetrots. ‘We zijn ontzettend trots om in het najaar van 2010 een flagshipstore op de Dam te openen – een unieke locatie die bekend staat als het historische hart van Amsterdam’, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

‘We geloven dat deze winkel karakter zal toevoegen aan hét plein van Amsterdam en de ultieme winkelervaring zal bieden, verdeeld over maar liefst zes verschillende verdiepingen’, aldus Krau.

Illustratie: Piet Paris @ Unit C.M.A.

Lees ook:H&M opent grootste winkel van Europa in Rotterdam
Lees ook:ETQ opent eerste flagshipstore aan Singel Amsterdam
Lees ook:Feestelijke opening H&M Rotterdam op vrijdag 17 oktober
Lees ook:SOAP RECOMMENDS lanceert treatment voor thuis
Lees ook:H&M Flagshipstore geopend in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “H&M opent grootste filiaal van Nederland op de Dam

  1. Sierbestrating

    Leuk dat de home collectie nu ook te bekijken is, toch moeilijk iets te bestellen zonder dat je het gezien hebt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>