Alicia Keys komt met A.Keys Wedge voor Reebok

alicia_keys“Werken met Reebok voelt als natuurlijk voor mij. Ik ben al fan van het merk sinds ik mij kan herinneren.” Alicia Keys ging dan ook graag opnieuw de samenwerking aan met Reebok en gaf een unieke creatieve touch aan klassieke Reebok sneakers. Naast het sportieve lifestyle thema, staat ook vrouwelijkheid centraal in de collectie voor najaar 2013.

Bekijk de behind the scenes video

Nieuw in de collectie is de A.Keys Wedge. De inspiratie voor dit item met hidden-heel, is gehaald uit de Reebok Classic Freestyle sneakers en de Chi-Kaze. De zangeres noemt de Wedge zelf haar favoriet uit de collectie.

Naast de Wedge, werden ook de Reptile II, Tribal II, Military en de Crocodile Pack geïntroduceerd. De Reptile II pack heeft als kenmerk een chique reptiel detail op zwart materiaal met rode uitspattingen. Neutrale, felle kleuren en een mix van leer met suède kenmerkt de Tribal II.
De Military Pack’ feature is hard suède canvas gemixt met nylon en leer, met kanten details. Hierdoor krijgt de schoen een ruwe, maar vrouwelijke uitstraling, net als de Crocodile Pack dankzij de classy navy kleurige krokodillenprint.

Alicia Keys: “Voor mij komt inspiratie overal vandaan: de straten in New York, muziek, fashion, vrienden en de wereld om mij heen. Het gaat mij er om iets te creëren dat niet alleen comfortabel is, maar ook cool is en je zelfvertrouwen geeft!”
Alicia geniet zichtbaar van het ontwerpen. Zij ziet het als een goede outlet voor haar creativiteit en een nieuwe manier om zichzelf artistiek uit te drukken.

Todd Krinsky, Reebok’s Vice President, zei over de samenwerking met Alicia Keys: “Wij zijn heel enthousiast over de lancering van onze derde Reebok Classic collectie met Alicia. Haar creatieve talent, energie, passie, visie en drijfkracht maken haar de perfecte partner om mee samen te werken.“

Lees ook:Reebok Classic in en nieuwe jasje
Lees ook:Levi’s slaat handen in een met Alicia Keys
Lees ook:Reebok Classic x Melody Ehsani lanceren vierde samenwerking
Lees ook:Reebok Classics opent winkel in hartje Amsterdam
Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>