Reebok Classic in en nieuwe jasje

De Reebok Classic collectie voor najaar 2013 toont de iconische en geliefde sneakers die zo kenmerkend zijn voor Reebok Classic. Zowel de stijlvolle updates als nieuwe product packs houden de Classic’s op de voorgrond van fashion en style.

Marathon Pack
Het Marathon pack beschikt over één van de  de meest felbegeerde Classic schoenen, de GL6000. De kleurstellingen zijn geïnspireerd door wereldwijde marathons die als basiskleur blauw en grijs hebben. Deze kleuren worden versterkt door heldere tinten zoals oranje, rood en blauw. Suède overlays, ripstop overlays en geborduurde hiel details, behouden originele kenmerken van de schoen.

LX8500 Vintage Pack
Het Woven Label is helemaal terug komend najaar dankzij de LX 8500 Vintage, die het hoogtepunt van Reebok was toen deze in 1985 werd geïntroduceerd. Voor Fall/Winter 2013, is de sneaker voorzien van een zacht premium leren bovenkant en met snake skin op de hiel. Retro styling en vintage details op een grijze en marine blauwe basis, behouden de ingetogen stijl van de schoen, terwijl de animal print details zorgen voor een modern statement.
Suède Pack

Het Suede Pack toont een luxe afwerking op het silhouet van de Classic. De suède uitvoering geeft een rijk, stijlvol gevoel terwijl onderscheidende kleurstellingen diepte en impact toevoegen. Subtiele tinten waaronder kahki, blauw, bordeaux en grijs voegen een aards gevoel aan de Classic Leather collectie voor de man.

Voor de dames zijn het rood, roze, paars en smaragd groene kleuren die rijke juweel achting tonen creëren op de belangrijkste schoenen, de Classic Leather en Freestyle Hi.
Het speciaal toegevoegde ’30th Anniversary, sinds 1983′ detail siert de Classic Leather, een knipoog naar rijke geschiedenis.

Verkrijgbaar bij De Reebok winkel in Amsterdam en via www.reebok.nl

Lees ook:Alicia Keys komt met A.Keys Wedge voor Reebok
Lees ook:Reebok Classic x Melody Ehsani lanceren vierde samenwerking
Lees ook:K-Swiss Classic is gepimpt
Lees ook:Hip of hype: Vingerschoenen
Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>