Beyonce in bikini in nieuwe H&M campagne

Beyonce (31) is het nieuwe gezicht van H&M. Eerder deze week gingen de geruchten al, maar nu is het nieuws, zij het per ongeluk, ook bevestigd. Kimberly Gipson, de back-up danseres van de bootylicious zangeres verklapte het nieuws via haar Twitteraccount. “H&M all set..go”, plaatste ze terwijl ze samen met Beyonce in de Bahamas was voor een bikinishoot van de Zweedse modeketen.

 

 

Lees ook:Beyoncé te dik voor Roberto Cavalli?
Lees ook:Nieuwe H&M keten heet & Other Stories
Lees ook:Lady Gaga gaat naakt voor V magazine
Lees ook:Amy Winehouse (27) overleden (aan overdosis)
Lees ook:Kim Kardashian in sexy badpak op cover Esquire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>