Amy Winehouse (27) overleden (aan overdosis)

De Britse zangeres Amy Winehouse is vandaag dood gevonden in haar appartement in Londen. Dat heeft de Britse politie vandaag bevestigd.

Na een noodoproep spoedden twee ambulances zich naar het huis van Winehouse. Eenmaal ter plekke bleek de zangeres echter al overleden.

Doodsoorzaak
De doodsoorzaak is nog niet bevestigd, maar er wordt beweerd dat de zangeres is overleden aan een mix van crack, cocaïne en alcohol.

Verslaving
Winehouse kampte al jaren met alcohol- en drugsverslavingen en checkte meerdere malen in bij afkickklinieken. Hoewel de Back to Black-zangeres maar liefst vijf Grammy Awards won, was ze de laatste tijd toch vooral in het nieuws vanwege haar verslavingen.

Fashion
Amy Winehouse ontwierp afgelopen jaar nog een kledingcollectie voor modelabel Fred Perry. Zelf werd ze ook het gezicht van die collectie.

Lees ook:Amy Winehouse voor Fred Perry
Lees ook:Beyonce in bikini in nieuwe H&M campagne
Lees ook:De bekendste beauty’s met spleet tussen hun tanden
Lees ook:Lady Gaga in vleesjurk bij VMA ’s
Lees ook:Wat vinden we van Judith Osborn verkleed als Amy Winehouse?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amy Winehouse (27) overleden (aan overdosis)

  1. dennis

    Opvallend is de ruime aandacht van kranten en tv voor haar overlijden. Op sociale media en bijv iTunes valt het mee. In Engeland is er nog geen massa rouw zoals bij Lady Di. Opmerkelijk. http://bit.ly/p6uepx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>