Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie door Europa

Sylvie van der Vaart is vanaf maart in lingerie én badmode te bewonderen in de nieuwe campagne van Hunkemöller. De presentatrice is het nieuwe gezicht van het lingerielabel en zal door heel Europa te bewonderen in de aankomende campagne.

Sylvie meldde woensdagavond aan RTL Boulevard hoe enthousiast ze is over deze nieuwe samenwerking.

“Ik vind het een hele grote eer dat ik ben gevraagd het nieuwe gezicht te worden van Hunkemöller in heel Europa. Het is ongelooflijk hoe dit jaar van start gaat. Het wordt lingerie en swimwear en ik ga binnenkort naar warme oorden om de campagne te gaan schieten. Ik heb er héél erg veel zin in”, aldus Sylvie.

Lees ook:Sylvie Meis beeindigt samenwerking met Hunkemöller
Lees ook:Hunkemöller opent eerste flagship store in Duitsland
Lees ook:Sylvie van der Vaart verklapt lingeriegeheimen
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>