Hunkemöller opent eerste flagship store in Duitsland

Hunkemöller, het grootste lingeriemerk van Noord Europa, opent op 11 september haar eerste flagship store in Duitsland op de Flingerstrasse 38 in Düsseldorf. Deze
winkel van 250 m² heeft de look & feel van een ‘Hunkemöller mansion’ en is ingedeeld met meerdere vertrekken die gebaseerd zijn op verschillende stemmingen. In deze flagship store worden alle productgroepen en subbrands van Hunkemöller gepresenteerd in apart gecreëerde werelden. Ook zijn er vele innovaties in de flagship store te vinden: gekleurd LED verlichtingssysteem in de etalage, digital signage met daaraan gekoppelde geuren en heeft Hunkemöller als eerste in Europa een ‘touch table’ met interactieve projectie. Voor een echte persoonlijke ervaring verwijzen we je graag naar de zogenaamde ‘experience’ paskamer waar jij zelf bepaald in welk licht en sfeer je je lingerie of badkleding past. Kortom; de Düsseldorf flagship store geeft lingerie shoppen een nieuwe multi-zintuigelijke dimensie.

Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie door Europa
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>