Gucci lanceert haute couture collectie

Gucci gownActrice Salma Hayek had de eer tijdens het Cannes Film Festival de eerste echte haute couture jurk van Gucci te mogen dragen. De asymmetrische bordeauxrode creatie viel bij het publiek meteen in de smaak. Van het nieuws dat Gucci ook officieel met een haute couture lijn zal komen, stonden wij dan ook niet raar te kijken.

De uitbreiding van Gucci komt volgens een woordvoerder van het modehuis voort uit de grote vraag van sterren naar opvallende rode loper outfits.

Hoewel Gucci zichzelf erg als een ready-to-wear merk ziet en ook wil blijven zien, besloot het modehuis toch gehoor te geven aan de toenemende vraag. Gucci zal voortaan twee keer per jaar een haute couture collectie lanceren.

Liefhebbers van een goede haute couture modeshow moeten we helaas teleurstellen. Gucci is niet van plan de kleding ook twee keer per jaar aan het grote publiek te showen. ‘We willen puur een dienst leveren aan de vele sterren met de behoefte aan een mooie outfit, een haute couture show past niet bij ons label’, aldus een woordvoerder.

Gucci hoopt na Salma Hayek nog meer Hollywoodsterren te mogen kleden. Iets in ons zegt dat er inderdaad nog vele sterren in een Gucci Premiere ontwerp zullen volgen.

Op de foto: Salma Hayek in een jurk van Gucci Premiere.

Bron: Stylelist.com

Lees ook:Jean Paul Gaultier weg bij Hermès?
Lees ook:Blake Lively model voor Gucci Première-parfum
Lees ook:Ontwerp je eigen couture-jurk
Lees ook:Amsterdam Fashion Week Preview: Jan Taminiau (Haute Couture & Demi Couture)
Lees ook:Modeboek: Haute Couture Voici Paris!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>