Genomineerden Elle Style Awards bekend

elle style awards2Vorige week viel bij Fashion.blog de nieuwste Elle (januari) op de mat. In dit nummer troffen wij vijf bijzondere portretten aan van de genomineerden voor de Elle Personal Style Award.

Voor 2010 zijn dit saxofoniste Candy Dulfer, actrice Anna Drijver, politica Femke Halsema, actrice Sylvia Hoeks en zangeres Giovanca. Ieder van deze dames werd op haar eigen manier voor Elle op de foto gezet door fotograaf Pablo Delfos. Ook lichtten de genomineerden in een kort interview hun eigen stijl toe.

De Elle Style Awards 2010 zullen op 15 januari uitgereikt worden in de Hermitage in Amsterdam.

De vijf dames zijn volgens Elle niet genomineerd omdat ze in prachtige jurken op de rode loper verschijnen (al doen ze dat misschien ook). Ze zijn genomineerd vanwege hun uitgesproken eigen stijl en de manier waarop ze die stijl weten te combineren met klasse en inhoud.

Uit de toelichting, die de genomineerde dames gaven op hun eigen stijl, komen we heel wat over hen te weten. Zo lezen we dat Candy Dylfer dolblij is dat de eighties weer terug zijn en dat Sienna Miller momenteel haar stijlicoon is. Van Femke Halsema komen we te weten dat ze eigenlijk niet van merken houdt maar af en toe een uitschieter maakt en dan plots een jurk van Diane von Furstenberg koopt. En Anna Drijver vertelt dat haar kledingsmaak vrij conservatief is en dat ze van klassieke Hollywood-jurken houdt.

De Personal Style Award wordt jaarlijks uitgereikt door modemagazine ELLE. De prijs werd in 2004 in het leven geroepen. Eerdere winnaressen zijn Wendy van Dijk, Carice van Houten, Hadassah de Boer, Hanna Verboom en Bracha van Doesburg.

Lees ook:Genomineerden ELLE’s Most Inspiring Personal Style Award bekend gemaakt
Lees ook:Genomineerden ELLE Style Awards 2012 bekend
Lees ook:Folklore thema kleurt Elle Style Awards (foto’s!)
Lees ook:GEORGINA VERBAAN WINT ELLE SWAROVSKI PERSONAL STYLE AWARD 2014
Lees ook:Chantal Janzen wint ELLE Personal Style Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>