GEORGINA VERBAAN WINT ELLE SWAROVSKI PERSONAL STYLE AWARD 2014

ELLE PERSONAL STYLE AWARD GEORGINA VERBAANDonderdagavond vond de opening van het ELLE Festival plaats, het driedaagse eet-, interieur- en modefestival dat dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt door ELLE en haar zusjes ELLE Eten en ELLE Decoration. Daarbij reikte ELLE voor de tiende keer de ELLE Personal Style Award uit, in het ELLE Paviljoen aan de Looiersgracht in Amsterdam. De ELLE Swarovski Personal Style Award 2014 is dé bekroning voor stijl en persoonlijkheid, en werd vanavond door Hilmar Mulder uitgereikt aan actrice Georgina Verbaan.

Georgina wordt hiermee bijgetekend in de fraaie lijst van eerdere winnaressen onder wie Carice van Houten, Hanna Verboom, Bracha van Doesburgh, Halina Reijn, Valentijn de Hingh en Tjitske Reidinga.

Hilmar Mulder, hoofdredacteur ELLE: “Georgina heeft een heel eigen en uitgesproken smaak, fifties met een moderne, cleane twist. Van poeha houdt ze niet, wel van simpele elegantie, zowel qua kleding als make-up. Voor gala’s en premières kleedt ze zich met nog meer aandacht, smaak en plezier: een feest om te zien en een ELLE Personal Style Award zeker waard.”

Georgina Verbaan: “Ik had het eigenlijk helemaal niet verwacht, maar ik voel me wel heel erg vereerd! Ik vind mezelf echt niet zo modebewust als alle modellen en redacteuren van een tijdschrift als ELLE. Zo veel ben ik er helemaal niet mee bezig, behalve als ik naar een première of ander evenement moet. Dan wil ik er natuurlijk wel goed uitzien!”

Lees ook:TJITSKE REIDINGA WINT ELLE PERSONAL STYLE AWARD 2013
Lees ook:Genomineerden ELLE’s Most Inspiring Personal Style Award bekend gemaakt
Lees ook:Chantal Janzen wint ELLE Personal Style Award
Lees ook:Maaike Staal en Valentijn de Hingh winnaars ELLE Style Awards 2012
Lees ook:Carice van Houten wint Glammy Award voor Woman of the Year

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>