Fiona Hering verruilt Telegraaf voor Glamour

Opmerkelijk nieuws. Na 21 jaar verlaat Fiona Hering de Telegraaf.  Er kwam iets leukers op haar pad namelijk een baan als fashion editor at large bij Glamour. De Telegraaf is er helemaal niet blij mee,  maar alsGlamour je vraagt voor zo'n functie zou ik ook geen nee zeggen.

 

(Fiona en Karin, hoofdredactrice Glamour)

 

Fiona gaat niet de bestaande chef mode van Glamour vervangen, maar er is speciaal voor haar een nieuwe functie gecreëerd. Glamour wilde haar dus héél graag hebben. En toegegeven, het is een verdomd slimme zet van Glamour. Fiona is toch wel de bekendste modejournaliste van Nederland. Zeker nu ze wekelijks bij RTL Boulevard zit. En haar columns voor de Telegraaf werden natuurlijk ook altijd zeer goed gelezen. Helaas pindakaas is het nu ook over en uit met haar columns.  Maar goed, Fiona krijgt haar eigen pagina's in de Glamour en ze mag de hele wereld over reizen voor talloze modeverhalen. Ik ben benieuwd!

Lees ook:De mode-poepjes van Fiona Hering
Lees ook:Fiona Hering ontvangt eerste paar Black Label schoenen
Lees ook:Magazine Glamour is klaar voor de lente!
Lees ook:Glamour toont naakte lezeressen
Lees ook:De zomer-editie van Glamour is uit!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fiona Hering verruilt Telegraaf voor Glamour

  1. gerard

    volgens mij kun je de baan van haar bij de telegraaf zo overnemen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>