Glamour toont naakte lezeressen

De nieuwste Glamour (mei 2010) staat in het teken van Shape. Geïnspireerd door de discussie over anorexia die afgelopen winter weer oplaaide, besloot Glamour te laten zien van vrouwen van allerlei maten te houden. ‘We love shape’, staat er met grote letters op de cover van het blad.

Hoofdredacteur Karin Swerink benadrukt in haar voorwoord dat er belangrijkere dingen zijn dan mode en dat haar lezeressen happy moeten zijn met wie ze zijn. Om die woorden kracht bij te zetten, vinden we in de nieuwste Glamour vrouwen terug van allerlei shapes & sizes.

Plus-size topmodel Crystal Renn werd geïnterviewd door Fiona Hering. De ietwat vollere actrice Eva van der Gucht komt aan het woord en maar liefst vijf Glamour-lezeressen waren bereid zich letterlijk bloot te geven voor het blad.

De vijf vrouwen werden naakt voor Glamour op de foto gezet en vertelden het modemagazine alles over hun lijf. Hoewel ze niet alle vijf in een sample size passen, zijn ze toch erg tevreden met hun lichaam. En zo hoort het, want: It’s the inside that counts!

Het meinummer van Glamour ligt vanaf 7 april in de winkel.

Lees ook:Gratis aviator-zonnebril bij Glamour
Lees ook:National Glamour Day feestelijk van start met champagne-onbijt
Lees ook:Win shoppingmoney voor National Glamour Day & Night
Lees ook:Angelina Jolie in hotpants op cover Glamour
Lees ook:National Glamour Day 2011 feestelijk van start

1 Reacties // Reageer

One thought on “Glamour toont naakte lezeressen

  1. sander

    wil je met me

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>