Victoria’s nieuwe stijlgodin; Amy Winehouse

 

Wat is de link tussen Victoria Beckham en Amy Winehouse? Nou je zou het niet zeggen maar rockchick Amy is het nieuwe stijlicoon van Vicky. (WHAT?!) En om het bij elkaar geraapte, maar ohzo hippe stijltje van Amy te evenaren loopt miss Beckham tegenwoordig met een string op haar hoofd die ze gebruikt als haarband.

 

 

 

Dat beweert stylist Ben Cook althans. Zeker in haar lange-lokken periode zou ze regelmatig de ondergoedla hebben opgetrokken. Hallo!! Waar zijn al je miljoenen gebleven om een fatsoenlijke haarband van te kopen??? Of het alleen bij de stijl van de slikkende, spuitende en tegendraadse Amy Winehouse blijft is nog maar de vraag. Ik kijk niet meer raar op als ik Posh binnenkort met een witte poederneus en getoupeerde suikerspincoupe zie.

Ohwja, Amy is overigens ook een inspiratiebron geweest voor Karl Lagergeld. Tijdens de show van Chanel in Londen verschenen alle modellen met de kenmerkende Amy coupe en make-up.

Lees ook:Victoria Beckham maakt nieuwe campagne in Notting Hill
Lees ook:Marktplaats voor posh swaps en nieuwe tweedehands creaties
Lees ook:Victoria Beckham koopt supermarkt
Lees ook:Amy Winehouse kopieert stijl Diane Pernet?
Lees ook:Elle MacPherson in Victoria Beckham!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>