JIMMY CHOO’s nieuwe geur ILLICIT

image001

Aantrekkelijk, betoverend, instinctief verleidelijk. Een gedurfde en mysterieuze sfeer wordt gecreëerd voor de vrouw, die het leven met lef tegemoet gaat. Zij houdt van spannende momenten en gaat de uitdaging aan. Iets dat zij altijd al in zich had. ILLICIT.

Moeiteloos versmelt het parfum met de huid, en creëert een mystieke sluier. Deze moderne, bloemige geur is stoer genoeg om met leer te dragen en elegant genoeg om te sprayen wanneer je zijde draagt. Oprecht goddelijk. Oprecht ILLICIT.

Met een carrière die online begon, is Sky Ferreira degene die ILLICIT belichaamt. Sky’s Californische mentaliteit, rock stijl en onverschrokken houding maken haar de natuurlijke keuze voor ILLICIT: een zelfverzekerde vrouw die durft te leven.

“ILLICIT belichaamt de gewaagdheid van de Jimmy Choo vrouw. Ze is verleidelijk, hypnotiserend en geniet van het leven. Sky vertegenwoordigt deze kwaliteiten op een perfecte manier dankzij haar onbevangen persoonlijkheid en omdat ze altijd in is voor plezier.” Sandra Choi, Creatief Directeur Jimmy Choo.

JIMMY CHOO ILLICIT is vanaf september 2015 verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.

Lees ook:Tamara Mellon weg bij Jimmy Choo
Lees ook:Jimmy Choo winkel geopend in Amsterdam
Lees ook:Jimmy Choo maakt eerste kledinglijn voor H&M
Lees ook:Jimmy Choo voor H&M: in ieder geval een kniehoge laars
Lees ook:Bekende Nederlanders verwachten veel bling van Jimmy Choo for H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>