Stijlvol te water: badmode trends voor mannen

Esquire - Zwembroek

Je denkt wellicht dat jouw zwembroek van vorig jaar nog wel een jaartje mee kan. Dikke kans dat er voor dit jaar toch zo’n vijf centimeter af mag, wil je er enigszins modieus bij lopen. Want één ding is zeker: de zwembroeken van deze zomer zijn kort (en het liefst felgekleurd).

We begrijpen dat je je in een lange zwembroek zelfverzekerder en wellicht zelfs meer man voelt. Toch zul je deze zomer aan een korte(re) zwembroek moeten geloven. Als je er een beetje hip uit wilt zien tenminste.

De shorts van deze zomer komen tot ongeveer halverwege het bovenbeen. Dat betekent dat je je met name in het water heerlijk kunt bewegen, maar ook krijgt een nog groter gedeelte van je been de kans bruin te worden. Wanneer je gespierde benen hebt, komen die bovendien nog extra goed tot hun recht ook. Kortom: de korte zwembroek heeft genoeg voordelen.

En als je dan toch op pad gaat voor die nieuwe, korte zwembroek kies dan meteen voor een lekker kleurtje. Uitgesproken kleuren als geel, groen of paars, maar ook neonkleuren doen het deze zomer erg goed. Laat daarbij drukke prints en teksten achterwege. Met een short in een effen, uitgesproken kleur laat je deze zomer zien dat je gevoel voor stijl hebt.

Let op: kies je voor een felle kleur, zorg dan dat je zelf ook alvast een kleurtje hebt. Anders is het contrast tussen jou en je broek wel erg groot.

Esquire - Zwembroek2

Op de hoogte blijven van het laatste modenieuws?
Volg Fashion.blog op Twitter.
Voeg TessvanDaelen toe op Twitter.

Lees ook:Skinny jeans in een nieuw regenboogjasje
Lees ook:De push-up zwembroek voor een groter geslacht
Lees ook:Trend report: color blocking
Lees ook:Mode of misser: Witte benen
Lees ook:De ideale outfit voor de komende zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>