In opstand tegen de hoge hakken

Wie had dat ooit gedacht? De modejournalistes van de britse Telegraph dreigen in opstand te komen tegen de belachelijk hoge hakken van dit najaar. Moesten we al met zijn allen op belachelijk hoge sleehakken deze zomer rondlopen van de ontwerpers. Dit najaar barst de hoge hakken lengte helemaal los. Het wordt zo hoog dat het volgens de modejournaliste Clare Coulson zo goed als ondraagbaar wordt. En dat uit de mond van een fashionista…

Shocking!

Daarvoor levert ze een paar voorbeelden als bewijs. Het schijnt onder meer dat Madonna is gesignaleerd in een paar torenhoge Prada’s. De geruchten gaan dat Madonna zich alleen staande kon houden omdat ze letterlijk aan de arm hing van d’r echtgenoot, regisseur Guy Ritchie. En als Madonna het niet kan, wie dan wel?

Volgens de journaliste zijn de lelijke hoge hakken van dit seizoen te danken aan de anti-feminine look van het najaar. De proporties van de kleding is buitengewoon en soms zelfs raar en daar horen botte schoentjes bij.

En d’r is geen ontkomen aan. Alle grote ontwerpers doen er aan. Bij Marc Jacobs en Chloe moesten zelfs de modellen moeite doen zich elegant voort te bewegen. Niet bepaald girly.

Wil je er toch aan meedoen? Gebruik de party feet kussentjes van Scholl. Misschien dat dat helpt. Al is mijn ervaring van niet. Als U iets extremer bent in fashionista-gedrag dan kun je altijd botox in je voetzolen spuiten.

Voor Clare Coulson en voor mij is het intussen wachten op betere tijden…

(bron:www.telegraph.co.uk)

Lees ook:Zijn hoge hakken uit de mode?
Lees ook:Victoria Beckham draagt platte schoenen
Lees ook:Modellen vallen op de catwalk bij Prada
Lees ook:Hoge hakken zijn altijd hip!
Lees ook:4 september 2009 is de dag voor hoge hakken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “In opstand tegen de hoge hakken

  1. Yvonne

    Dit zijn geen hakken meer, maar een soort palen. Idd. niet erg elegant. Ach ik mag dan wel een fashionata zijn, maar heb ook nog zo iets als mijn eigen mening omtrent mode. En voor mij wat lagere hakken!

      /   Reply  / 
  2. CH

    Ik moet zeggen dat ik heel goed op hele hoge sleehakken kan lopen, maar op gewone hakken is dat nog een hele toer. Dus die sleehak mag blijven wat mij betreft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>