Goud is het nieuwe goud

Je zou bijna denken dat we klaar zijn met alle goud en metallic trends in fashion. ‘Nou, mooi niet’, zegt de britse Telegraph. Goud is hot, hip and happening. Fantastisch, alsof we dat al niet wisten. Mijn uber- modebewuste vriendinnen lopen al -voor mijn gevoel- een heel seizoen rond met gouden tassen, gouden schoenen en goudkleurige make-up. En nu moeten we ook weer eens golden de zomer door.

De schuld van dit alles? Sienna Miller. Ja, die geef ik van heel veel fashionproblemen de schuld. Die moest namelijk weer eens zonodig in een gouden jurk verschijnen op de hotste tentoonstelling van dit jaar, de Anglomania in New York. Paris Hilton heeft overigens ook de nodige duiten in het zakje gedaan door veelvuldig in gouden jurkjes op te komen draven.

Prima hoor. Ik hou van goud. Maar ik word een beetje moe van dat gedoe en geouwehoer dat ‘we allemaal goud moeten dragen, al is het maar een accessoire’. Ja, dat kan nog al snel. Een ring, een armband en je hebt al iets van goud. Prachtig. Maar ik zou een nieuwe trend nu even toejuichen.

Ik ben dan ook zo blij dat de rockchick trend dit najaar inkomt (hou de najaarscampagne van Gucci in de gaten). Even geen goud, maar leer en heftig. Dat is weer eens iets anders. Goud het nieuwe goud? Doe mij maar leer.

Lees ook:Trend Report: goud is het nieuwe zwart
Lees ook:H&M omzet daalt: door het slechte weer of?
Lees ook:Pas op voor de legging
Lees ook:De zomerjassen trends
Lees ook:Paris Hilton’s nieuwste talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>