Het jurkje, DE mode-musthave van dit seizoen

Je zult maar een hekel hebben aan jurkjes, want dan heb je ook dit voorjaar en zomer een probleem. Want als internationale modetijdschriftten als Vogue en ELLE op de covers zetten dat het allemaal om de jurk draait en schrijven dat het de beste aankoop is die je kunt doen? Tja, berg je dan maar.

Maar alle jurken-liefhebbers kunnen hun lol op. De jurkjes zijn er in alle soorten en maten, het accent ligt op de taille, maar hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal sexy en verleideljk. Bijzonder fijn als je het mij vraagt. Tot mijn grote vreugde vinden meer vrouwen in de modeindustrie jurken ge-wel-dig.

Neem bijvoorbeeld de vrouwelijke vice-president van jeansmerk Gap met-de-onuitsprekelijke-naam, Anna Borzyszkowska. Die zegt in de Britse Vogue dat ‘buying a dress is about falling in love’. Naar het schijnt kan geen ander kledingstuk haar zo gelukkig maken. Mij ook niet. Ik ben verliefd geworden op het bovenstaande witte jurkje van Chloe. Jurkje is in en de kleur wit wordt het helemaal. Ik hoef geen man deze zomer. doe mij maar een jurk.

Lees ook:SuperTrash ontwerpt Queen Maxima dress
Lees ook:De tas van deze zomer: de Marisa bag
Lees ook:SuperTrash lanceert het WK SUPERTEAM jurkje
Lees ook:Het pre-herfst jurkje
Lees ook:Bavaria V Dress by Spijkers en Spijkers onthuld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het jurkje, DE mode-musthave van dit seizoen

  1. Jurkjes

    Elke vrouw moet jurkjes in haar kast hebben! Het hele jaar door!

      /   Reply  / 
  2. nanda

    ja,jurkjes zij ontzettend charmant elegant,en mooi,wat wil je nog meer ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>