Dubbele exit Hollands Next Topmodel

De topmodellen in spé vliegen er in rap tempo uit. Vanavond moesten er alweer twee meisjes het programma verlaten. Thank God was het eindelijk de beurt aan Dame in de Dop versus media-geile Anna. Wat de jury ooit in haar heeft gezien?! Ook de mooie Monique kon haar koffers gaan pakken. Haar schoonheid kwam niet naar voren op foto's en de catwalk. 

Vorige week was ik er nog van overtuigd dat Monique het ver zou gaan schoppen. Maar gedurende deze aflevering was ik daar al niet meer zo zeker van en het resultaat is inmiddels bekend…

Na de uitzending van vanavond heb ik, naast Kassandra, ook niet nieuwe favoriet; de roodharige Cecile. Goed catwalk-loopje en de groene Mango-jurk stond haar fantastisch! Ik denk dan ook niet dat zij hoeft te vrezen voor het komende juryberaad.

Wie wel moeten vrezen zijn de opvliegende Lilly met haar eendimensionale uitstraling, Carmen die haar mond niet onder controle heeft en de onzekere en weinig enthousiaste Sophie.

Lees ook: Kassandra mogelijke winnaar Hollands Next Topmodel

Lees ook:Kassandra, Cecile of Carmen; wie wint Hollands Next Topmodel?
Lees ook:Kassandra mogelijke winnaar Hollands Next Topmodel?!
Lees ook:Vanavond 20% korting shopping night bij Mango
Lees ook:Mango geeft 20 procent korting op voorjaarscollectie
Lees ook:NEWSFLASH: front-row bij modeshow Mango Spring/Summer ’08

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>