Kassandra mogelijke winnaar Hollands Next Topmodel?!

Bij de overige twee seizoenen HNTM had ik eigenlijk pas vrij laat een favoriet. Dit jaar is het anders…Al vanaf het allereerste moment ben ik fan van de uitgesproken Kassandra. Haar looks zijn geweldig en ook haar persoonlijkheid is leuk. Lekker spontaan en recht voor zijn raap. Dit in tegenstelling tot bijna alle andere tuthola's in het programma. Ook het feit dat Kassandra als enige kandidaat aanwezig was op de Dutch Fashion Awards wil wellicht iets zeggen over haar prestaties….En owhja, volgens een bevriende stylist was het maatschappelijk verantwoord van RTL5 als de hoofdprijs dit jaar naar een meisje van buitenlandse afkomst zou gaan. Of de jury dit laat meespelen in hun eindrapport betwijfel ik, maar ik ga er toch stiekem wel vanuit dat ze de finale haalt. Hopelijk met de mooie Monique als terechte tweede. We zullen nog even moeten afwachten of ik ook daadwerkelijk gelijk krijg…

Lees ook: Kopgroep tekent zich af in Holland's Next Topmodel; Nana exit.

Lees ook:Kassandra, Cecile of Carmen; wie wint Hollands Next Topmodel?
Lees ook:Cecile wint Hollands Next Topmodel
Lees ook:HNTM: géén tranen om vertrekkende Lily
Lees ook:Ananda wint Hollands Next Topmodel
Lees ook:Dubbele exit Hollands Next Topmodel

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kassandra mogelijke winnaar Hollands Next Topmodel?!

  1. Jus.

    Ik ben ook al van af het begin voor Kassandra!

      /   Reply  / 
  2. jannie

    ik ben fan van Cecil omdat zij echt een modellen kopie heeft, haar persoonlijkheid is ook geweldig–>ze roddelt niet, is meestal vrolijk en gunt het iedereen.

      /   Reply  / 
  3. breedijk

    Kassandra was echt de absolute winnaar. Onbegrijpelijk dat de jury al anders beslist na zoveel positieve reakties ook in deze finale. De fotograaf is helemaal een lul. Als hij op dit moment voor Cecile stemt. (ze neukt zeker lekker).
    Ik begrijp er anders niks van.
    Kassandra je komt er zonder next topmodel winnaar ook wel.

      /   Reply  / 
  4. Evelien

    Breedijk.. Jaloers? Zo’n opmerking zegt meer iets over jou dan over Cecile!!

      /   Reply  / 
  5. duhh

    Nou die photograaf kan dan wel een lul zijn maar ik denk dat ie op jou ook zal af knappen een lul is hij zeker niet tis maar net over welk niveau we het hier hebben!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>