Designer Rental opent een nieuwe verhuurmarkt

Designer Rental, de nieuwe service waar je unieke designer pieces kan huren, is vandaag online gegaan. Designer Rental wil dat iedere vrouw zich speciaal kan voelen met een designer jurk of tas en biedt die dan ook via hun online shop te huur aan. Dream, wear en return.

Altijd al van gedroomd een unieke designer jurk te dragen of een designer tas aan je arm te hebben bungelen? Designer Rental maakt dat waar door de nieuwe online service te zijn waar designer jurken, tassen en accessoires te huur zijn voor een korte of langere periode. Van Stella McCartney tot Chanel, ieder seizoen biedt de service een selectie designer items die bij het seizoen en de gelegenheid passen. Op www.designerrental.nl kan je via een makkelijke agenda jouw favoriete designer item bestellen. Het team Harmke en Juliette staan ook altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van een geschikte jurk of tas bij de gelegenheid.

Lees ook:Shoulder Candy
Lees ook:ESTEE LAUDER LANCEERT E-COMMERCE WEBSITE
Lees ook:LaDress helpt je de ideale jurk vinden
Lees ook:FASHIONCLASH Festival / 11-14 Juni 2015
Lees ook:Designer kinderkleding voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>