Win een luxe accessoire-pakket van Ydence!

YdenceZe is pas twintig jaar maar heeft nu al haar eigen kleding- en accessoire-lijn. Bovendien verkoopt ze haar eigen kleding en accessoires ook nog eens in haar eigen webshop. Lara de Graaf is er als onderneemster vroeg bij en timmert hard aan de weg. Ze opende haar webshop Ydence pas kort geleden (in maart 2010) en heeft nu al succes.

Alles wat er in de webshop Ydence te koop is, is door Lara zelf ontworpen en draagt ook de naam Ydence. Je zult de items die er te koop zijn dan ook nooit ergens anders aantreffen.

Lara koos ervoor om zelf te ontwerpen, omdat ze vond dat veel merken hun kledingstukken te duur verkochten. Ze wist dat dat beter en goedkoper kon en besloot daarom zelf aan de slag te gaan.

Met Ydence richt Lara zich op stijlvolle vrouwen die hun garderobe graag aanvullen met luxe items als 100% zijden jurkje, tops, jasjes en blouses. ‘De kleding straalt kwaliteit en luxe uit, maar is toch nog voordeliger dan de kleding bij ZARA en H&M’, aldus Lara.

Als ze een bekende vrouw moest kiezen die ze graag zou willen kleden, zou Lara voor Renate Verbaan kiezen. ‘Renate is een mooie en stijlvolle vrouw. Haar uitstraling sluit goed aan bij de stijl van Ydence.’

In de webshop van Ydence is nu een eerste collectie te vinden, maar uiteindelijk zullen er veel meer collecties te koop zijn. Lara is van plan de collecties iedere week aan te vullen. En het duurt nog maar even voordat de nieuwe collectie in haar webshop te vinden is.

Op Fashion.blog mogen wij al een Ydence-pakket weggeven (incl. een beige studded clutch, een ketting met uil-hanger en een set chique armbanden). Doe je mee, dan maak je kans een Ydence accessoire-pakket te winnen t.w.v. 40,-.

Ydence winactie

Wat moet je doen?

Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp Ydence

Vermeld daarin je naam en adres en geef aan waarom jij vindt dat jij het Ydence-pakket moet winnen.

De winnaar krijgt na twee weken bericht.

Lees ook:Win een luxe accessoire-pakket van Ydence!
Lees ook:Win fashionable prijzenpakket van Ydence!
Lees ook:Win luxe MADEA top!
Lees ook:Geluksvogel wint armband van JWLZ
Lees ook:Ook mannen mogen opvallen met een trendy accessoire (+ korting!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>