Get Clogged: de klomp is weer helemaal terug!

klompjes‘Oh nee’, hoor ik je denken. ‘Klompen! Daar gaat mijn hart niet echt sneller van kloppen.’ Maar na een korte introductie afgelopen winter en de Chanel klompen op de catwalk voor voorjaar/zomer 2010 ga je er misschien toch anders over denken.

Want Chanel heeft de klomp natuurlijk wel een nieuw aanzien gegeven. De Chanel klomp past perfect bij de vintage farmers daughter look. Ook Celine ontwierp enkele klopen en Louis Vuitton kwam met de ‘cloot’, een mix tussen een clog en een boot.

Ergens onopvallend binnenkomen zal helaas niet lukken, want de houthak maakt lawaai. Misschien is het bovendien verstandig om in de zomer een paar pleisters op zak te hebben wanneer je de klomp draagt.

Maar voor nu draag je de klomp met een dikke panty en een leuk jurkje. Probeer al te veel wijdte en frutsels aan de bovenkant te vermijden.

De klompen die momenteel te koop zijn, hebben mooie versieringen, lijken handbeschilderd en zijn niet alleen verkrijgbaar in leer. Op de foto zie je onder andere modellen van Chanel, Stuart Weitzman, Sanita, Ralph Lauren en Celine.

Door: Cynthia Nieuwendijk

Meer info? Klik hier.

Lees ook:Het mode-item van 2010: de klomp
Lees ook:Schoenentrend: winterse klompen
Lees ook:Clarks s/s 2010: sandalen, high heels en klompen
Lees ook:Een modieus potje jeu de boules
Lees ook:Zie hier; de fiets van Chanel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>