Esprit brengt jaren zeventig en Parijse elegantie samen in zomercollectie 2016

Screen Shot 2015-12-07 at 11.24.52 AMEsprit verrast met haar Spring/Summercollectie 2016 door een speelse 70s-stijl te combineren met Parijse elegantie. De collectie is geïnspireerd op de sierlijkheid van de bohemiens: de artistieke gipsy’s die een belangrijke subcultuur in de Franse hoofdstad vormden. Soepele stoffen en comfortabele denim-items bewijzen dat comfort en stijl moeiteloos samen kunnen gaan. Ongecompliceerde silhouetten en vloeiende lijnen geven de SS16 collectie de vrouwelijkheid die Esprit eigen is. Stoere mandala- en paisleyprints bieden hier een verfrissende aanvulling op.

Screen Shot 2015-12-07 at 11.41.02 AM

In de edc-collectie komt dezelfde liefde voor denim tot uiting, zij het met een geheel eigen, vernieuwende kijk op jeans. Leren en suède items in combinatie met roodtinten en gebreide poncho’s met heldere grafische prints vormen een delicate balans tussen romantisch en edgy.

Items als een wijde cropped broek en een denim shirt dress met een verwassen look staan garant voor stylish comfort met een eigenzinnige twist.

Lees ook:Sandwich presenteert Spring 2016 collectie
Lees ook:Caroline Biss Spring Summer 2016 Denim Collectie
Lees ook:Esprit showt nieuwe ‘urban casual’ lijn de.corp
Lees ook:Barbour’s biker babes
Lees ook:OP AVONTUUR MET TEVA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>