Spijkers en Spijkers ontwerpen exclusieve tas voor Margriet

unnamed2Exclusief voor weekblad Margriet hebben modeontwerpers en tweelingzussen Truus en Riet Spijkers, van het merk Spijkers en Spijkers, een damestas ontworpen. De tas is vanaf vandaag, in beperkte oplage, alléén verkrijgbaar voor bestaande en nieuwe abonnees van Margriet.

Leontine van den Bos, hoofdredacteur van Margriet: “Margriet geeft informatie, tips, adviezen en zorgt voor herkenning op tal van gebieden die voor de vrouw van belang zijn, zodat zij zo veel mogelijk van haar leven kan genieten. Iets wat ook de tweelingzussen Spijkers en Spijkers heel belangrijk vinden. Met het label SIS by Spijkers en Spijkers willen de modezussen vrouwen stimuleren het maximale uit zichzelf te halen. Daarom zijn wij heel blij met deze prachtige Spijkers en Spijkers-tas die exclusief voor Margriet is ontworpen en die dus níet in de winkel te koop is. Al eerder werkte Margriet samen met beroemde designers zoals Mart Visser en Jan Taminiau.”

unnamed

Lees ook:Spijkers en Spijkers lanceert eigen online webshop
Lees ook:Jan Taminiau ontwerpt tas voor Margriet
Lees ook:Spijkers en Spijkers ontwerpt brillencollectie
Lees ook:Nieuwe lijn SIS by Spijkers en Spijkers groot succes – Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Amsterdam Fashion Week 2011 Preview SIS by Spijkers en Spijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>