Claes Iversen start verkoop bij de Bijenkorf Amsterdam

Schermafbeelding 2015-07-13 om 10.43.05 II by Claes Iversen wordt vanaf vandaag verkocht bij de Bijenkorf Amsterdam naast de reeds bestaande verkooppunten als Azzurro Due in Amsterdam, Players in Haarlem en Daen’s in Utrecht. Al eerder communiceerde De Bijenkorf fors uit te breiden het komende herfst/winterseizoen, met duidelijke focus op Dutch design. Een groot deel van de II by Claes Iversen AW15 collectie zal worden verkocht tussen merken als Christian Wijnants en Iris van Herpen.

Claes Iversen: “Ik ben ontzettend blij om De Bijenkorf toe te kunnen voegen aan de lijst met verkooppunten van II by Claes Iversen. Hiermee is een grote wens in vervulling gegaan. De Bijenkorf is toch extra speciaal voor mij. Het is hèt warenhuis met internationale allure en buitenlandse klanten. Dat is fijn voor het merk, omdat we nu de stap nemen om naar het buitenland te gaan. Mijn grote wens is dan ook dat de collectie ook goed aanslaat in het buitenland. First stop is mijn thuisland Denemarken en dan de rest van Scandinavië veroveren.”

Lees ook:Claes Iversen lanceert webshop
Lees ook:Claes Iversen ontwerpt betaalbare bruidsjurk
Lees ook:Claes Iversen ontwerpt voor WE fashion
Lees ook:Claes Iversen´s mini collectie voor We Fashion
Lees ook:Claes Iversen ontwerpt Blink schoenencollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>