JOSHV presenteert SS’16 collectie in Scheepvaartmuseum Amsterdam

Vrijdagavond 3 juli jl. stond het Scheepvaartmuseum te Amsterdam volledig in het teken van Fashion en Lifestyle Label JOSH V. Door middel van een spectaculaire modeshow presenteerde modeontwerpster Josh Veldhuizen haar SS’16 collectie. Zowel JOSH V partner stores, als de nodige pers en media, bloggers, vloggers en fashionable BN’ers waren bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig. Tevens was de gehele show live te volgen via de live stream van @JOSHVHQ via de Periscope applicatie van Twitter.

De zogeheten ‘Sixteen Collection’, is alweer de zestiende collectie die Josh met haar team ontwierp. Het betreft de Spring Summer Collectie ‘16, die in het teken staat van mooie silhouetten, vernieuwende vormen, spannende cut-outs, rijke stoffen, bijzondere prints, monochrome lijnen en het trendy signatuur kleurpalet van JOSH V. Deze keer spelen mauve, camel en nude een grote rol binnen de collectie. De collectie kenmerkt zichzelf door de bijzondere afwerking en details in de vorm van parels, stenen en de digitale marmer-print op diverse stoffen.

De gasten werden vrijdagavond ontvangen met een glas champagne, waarna ze naar hun stoel werden geleid aan de unieke ‘V-walk’, een catwalk in de vorm van de letter V. De ‘V-walk’ werd gedurende de show niet alleen betreden door de modellen die de nieuwe SS’16 collectie showden, maar tevens door host van de avond; model en presentatrice Marvy Rieder. De modeshow werd begeleid door een live DJ en tijdens de finale speelde violiste Judith van der Klip mee met de hippe beats van Kygo en Skrillex. Daarna transformeerde de locatie van een modeshow tot een afterparty, waarbij zanger Jayh Jawson een optreden gaf onder de sterrenhemel.

Lees ook:JOSH V viert 5-jarig bestaan met opening hoofdkantoor en modeshow
Lees ook:Zegna modeshow door de ogen van Anna dello Russo
Lees ook:Nieuwe Party Collectie Josh V verkrijgbaar
Lees ook:Josh V lanceert ‘The TWELVE 2.0 Collection’
Lees ook:Louboutin killer heels met champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>