SuperTrash Girls en Campina lanceren ‘Cool to school’ collectie

Supertrash Girls cool to schoolOnder het motto ‘Die komt er wel’ lanceren Campina en SuperTrash Girls samen een collectie voor kinderen, die vanaf vandaag exclusief te verkrijgen is via het Eurosparen platform, het in 2014 gelanceerde spaarprogramma van Campina. Speciaal voor deze samenwerking komt ST. Girls nu ook met een Boys collectie voor de allercoolste jongens. De ‘cool to school’ items uit deze ST. Girls en Boys collecties zijn exclusief verkrijgbaar via Eurosparen, tegen een aantrekkelijke prijs.

Olcay Gulsen, oprichter van SuperTrash: “Het partnership met Campina is voor ons een logische match. Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk een gezonde levensstijl is voor kids, deze vormt de basis voor goede schoolprestaties en uiteindelijk een toekomstperspectief. ST. Girls staat voor speelse, fashionable looks en met deze ‘Cool to school’ collectie maken we ons merk in één klap toegankelijk voor een hele schoolgeneratie.”

De ST. Girls en ST. Boys collecties bestaan respectievelijk uit tien en acht kledingstukken en is verkrijgbaar in de maten 128-176. De collecties bestaande uit jassen, sneakers, longsleeves, skinny en denim jeans zijn geïnspireerd op de samenwerking met Campina. Zo is er een “My Milky Way” longsleeve voor meisjes en een “Fresh like Milk” hoodie voor de jongens.

Frenkel Denie, marketingdirecteur bij FrieslandCampina: “Campina richt zich op gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar. Deze kinderen zijn doorzetters, kunnen tegen een stootje en hebben een gezonde levensstijl die ze fysiek en mentaal sterk maakt. Met deze collectie dragen we deze visie op een eigentijdse manier uit. Het is fantastisch om te zien hoe ST. Girls zich heeft laten inspireren door de samenwerking. Zo kunnen de kinderen dit najaar in een compleet nieuwe outfit weer ‘Cool to school’.”

Lees ook:Skechers komt met collectie brillen
Lees ook:C&A WERKT SAMEN MET DE JEAN SCHOOL AMSTERDAM VOOR DE C&A DESIGN CHALLENGE 2015
Lees ook:river island kidswear & mini range
Lees ook:IKKS | Star Wars collectie
Lees ook:Victoria Beckham krijgt vierde kindje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>