Primark komt met megamix aan trends voor najaar 2014

Primark pakt flink uit met haar collectie voor het najaar van 2014. Zo ongeveer elk denkbaar thema komt in de betaalbare collectie naar voren en dus is er voor iedereen en bijna elke stijl wat wils. Van jaren zestig mod tot sportive street, van natuur geïnspireerd tot eclectische kleurrijk en van schoolmeisje tot verleidelijke vamp; iedereen komt bij Primark aan zijn trekken. Modewebsite TESSTED was in Londen voor de presentatie van de najaarscollectie van Primark. Bekijk de preview van het aanbod voor autumn/winter 2014.

Foto: Tessted

Lees ook:Primark presenteert indrukwekkende nieuwe collectie
Lees ook:Primark Nijmegen geopend aan Plein 1944
Lees ook:Tip: Rose Bowl Flea Market bij Los Angeles
Lees ook:Primark toont uiteenlopende wintercollectie 2010
Lees ook:Mulberry aan de schoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>