Eerste Aaiko Mono-Brandstore in Amsterdam geopend

unnamedHet Nederlandse modelabel Aaiko heeft de deuren van de eerste physical store geopend met als locatie de Leidsestraat 45 in Amsterdam. Een nieuwe hotspot in de hoofdstad en een echte toevoeging aan deze druk bezochte winkelstraat. Aaiko is een creatief Nederlands label met een vrouwelijk designerstouch en de nieuwe Mono- Brandstore maakt de Aaiko beleving nog tastbaarder.

In 2005 is Aaiko begonnen met een collectie die het gat in de markt opvulde, de vraag naar kwaliteit en vrouwelijke, stoere silhouetten in een betaalbare prijsklasse werd perfect beantwoord met de collecties. Aaiko, wat staat voor sterk en geliefd is “een creatief label met een designerstouch”, aldus ontwerpster Pauline Brakenhoff. Een label waarin een wereldreis van ontdekkingen, vrouwelijkheid, comfort en details kenmerkend zijn voor de collecties. Ontwerpen met liefde en een personal touch zijn zowel in de collectie, op de webshop als in de winkel duidelijk terug te zien. Reizen in stijl en toch met comfort is ook terug te zien in het internationale karakter van de kleding en in de winkel.

Lees ook:Aaiko; modebewust en een tikkeltje eigenzinnig
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: conceptstores Aaiko en American Vintage
Lees ook:Mode-ontwerpster Ilja Visser opent winkel in Amsterdam
Lees ook:Nieuwe Geox winkel geopend Kalverstraat Amsterdam
Lees ook:Vans introduceert de UltraRange voor mannen en vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>