Sprookjesachtige lancering Sam&Haas in de Bijenkorf Amsterdam

sam & haasDe Fairtrade sieradenlijn Sam&Haas van Bibi van der Velden, Katja Schuurman en Tara Elders is sinds deze week verkrijgbaar bij de Bijenkorf en dat werd vanmiddag geheel in stijl gevierd in de Bijenkorf in Amsterdam.

Een vrolijke optocht van muzikanten en kinderen met eenwielers, vlaggen en trommels door de Bijenkorf was vanmiddag het startschot voor Sam&Haas. Hoe kan het ook anders bij een juwelenlijn waarbij de ontwerpen serieus en speels tegelijk zijn, met een mondharmonica, bellenblaas en fluit die het echt doen?

Dat de speelse ontwerpen van Sam&Haas voor zowel ouder als kind zijn was te zien aan de hoeveelheid ouders en kinderen die samen de lancering in de Bijenkorf met Sam&Haas kwamen vieren. Extra leuk is dat er een heuse fotowedstrijd was, waarbij ouders zich met hun kind konden laten fotograferen; de winnaars worden het komende jaar het gezicht van Sam&Haas. Maar niet alleen het gezicht van Sam&Haas is belangrijk, vooral het verhaal achter het merk is bijzonder.

Katja: “Sam&Haas leven in een sprookjesachtige wereld maar hebben tegelijkertijd een serieuze, echte boodschap. Ze vinden dat het plezier van de een niet ten koste mag gaan van het geluk van de ander; iedereen moet beter worden van Sam&Haas! Daarom is alles wat Sam en Haas maken eerlijk en duurzaam. Alle sieraden zijn gemaakt van eerlijk zilver en Fairtrade goud.”

Lees ook:Katja Schuurman, Tara Elders en Bibi van der Velden lanceren Fairtrade juwelenlijn
Lees ook:Katja Schuurman in korset onderwerp van gesprek
Lees ook:LINDA. toont zwangere Katja in designerkleding
Lees ook:Katja Schuurman is weer lekker bezig
Lees ook:Barbie toont designerkleding tijdens modeshow in Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>