BUGABOO LANCEERT ANDY WARHOL APP VOOR KIDS

Andy Warhol.Bugaboo

Bugaboo viert de lancering van de Andy Warhol + Bugaboo Autumn 2013 collectie met een vrolijke app! Het merk laat unieke, nog niet eerder gepubliceerde handgetekende illustraties uit de SO series van Warhol tot leven komen in een app, waardoor kinderen op een speelse manier kennis maken met de wereld van de legendarische pop artist.

De So Many Stars – Andy Warhol app
De app is een interactieve versie van Warhol’s SO boek voor kinderen, het boekje dat je gratis krijgt bij aankoop van een Andy Warhol + Bugaboo So Many Stars collectie set. De nieuwe app verkent de fantasierijke tekeningen uit de “So” series. De ontdekkingsreis begint al bij het aanraken van de objecten op de verschillende pagina’s, waarbij je honden kunt laten groeien, spaghetti kunt eten en vissen uit het water kunt laten springen! Er is geen goed of fout, het is een ontdekkingstocht door de wereld van Andy Warhol op een vrolijke en grafische manier.

De app is voor iedereen verkrijgbaar in de App Store voor 2,69 euro of via bugaboo.com. Alle inkomsten gegenereerd door de verkoop van de app dragen bij aan ‘The Andy Warhol Foundation’ waaruit subsidies ontstaan ter ondersteuning van de hedendaagse kunst.

Snelle APP feiten

  • Beschikbaar vanaf november 2013
  • Voor kinderen van 2 – 6 jaar oud
  • Beschikbaar voor iPad & iPad mini
  • 19 interactieve animaties

Om de app te downloaden, klik HIER.

 

Lees ook:Andy Warhol en Bugaboo lanceren Bugs & So Many Stars kinderwagen
Lees ook:Sisley lanceert 18 motorjacks gemaakt door popkunstenaars
Lees ook:Andy Warhol: Fashion
Lees ook:Bugaboo by Diesel Denim Collectie
Lees ook:Hebben, Hebben, Hebben: T-shirt Marc Jacobs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>