Beau Monde Awards voor Daphne Deckers en Nicolette van Dam

 Met veel glamour en stijl reikte magazine Beau Monde vanavond voor de veertiende keer de Beau Monde Awards uit. Traditiegetrouw was het Amstel Hotel de plaats van handeling en gingen er weer tientallen bekende Nederlanders over de rode loper. Daphne Deckers won de prestigieuze Beau Monde Glamstyle Award.

De Cover Girl Award ging naar Nicolette van Dam. De andere genomineerden voor deze award waren Lieke van Lexmond en Kim Feenstra. Marly van der Velden won de Beau Monde Make Over Award voor haar make over als Mila Kunis. Stacey Rookhuizen en Antje Monteiro grepen naast deze prijs. Tess Milne, Yvonne Coldeweijer en Sharon Doorson waren genomineerd voor de Leco Look Award. Deze werd door Leco zelf uitgereikt aan Yvonne Coldeweijer.

De uitreiking werd geopend door zangeres Glennis Grace en de presentatie was in handen van Daphne Deckers. De avond werd feestelijk afgesloten met een ‘glamstyle’ cocktailparty.

Hoofdredacteur Mies de Vries: “Ook in 2014 gaat Beau Monde door met het maken van het enige echte glamourblad van Nederland. Zodat we in november 2014 het derde lustrum van de Beau Monde Awards uitgebreid gaan vieren!”

Een uitgebreid verslag van de Beau Monde Awards 2013, met exclusieve foto’s en quotes, is te lezen in de volgende Beau Monde. Op www.beaumonde.nl kun je de foto’s van de uitreiking en het videoverslag van de gehele avond bekijken.

Foto v.l.n.r.: Nicolette van Dam, Toprak Yalciner (in afwezigheid van Marly van der Velden), Daphne Deckers en Yvonne Coldeweijer.

Lees ook:Beau Monde awards voor Sylvie, Yolanthe, Leontien en Nikkie
Lees ook:Leontine Borsato en Quinty Trustfull winnen Beau Monde Awards
Lees ook:Danielle Oerlemans wint Beau Monde Style Award 2010
Lees ook:Genomineerden Beau Monde Awards 2014 bekend
Lees ook:Na Televizier-prijs nu ook Beau Monde Style Award voor Lieke van Lexmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>