Philip Treacy ontwerpt voor Nederlandse Kwekers

Philip Treacy is de beroemdste hoedenontwerper van de wereld. Hij ontwierp voor royalty en mag ook ‘Koninginnen van de Pop’ Madonna en Lady Gaga tot zijn klantenkring rekenen. Nu heeft hij zich op verzoek van de Nederlandse kwekers van orchideeën, die samenwerken onder de noemer ‘Art of Life’, gericht op de ‘Koningin van de Planten’. Geïnspireerd op verschillende orchideeën, heeft hij drie prachtige en opvallende hoeden ontworpen. Met deze ‘Orchid Hat Orchid_JoostVanManen_2216MCollection’, laat Treacy op een elegante en modieuze wijze zien hoe veelzijdig de orchidee is. De samenwerking maakt onderdeel uit van de ‘Dag van de Orchidee’, die dit jaar voor de tweede keer georganiseerd werd. Want iedere ‘Koningin’ verdient haar eigen ‘Koninginnedag’! Philip Treacy mocht op zijn beurt vandaag zijn eigen ‘Philip Treacy orchidee’ onthullen.

 

Lees ook:Lady Gaga gaat stage lopen bij hoedenontwerper
Lees ook:Nóg enthousiaster over mode worden? Luister naar Alain de Botton
Lees ook:Mode of Misser: fuchsia-kleurig haar-accessoire
Lees ook:Megan Fox in Giorgio Armani Beauty Campagne 2011
Lees ook:Jan Taminiau ontwerpt jurk in mode editie van Donald Duck

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>