Avelon opent pop-up store Amsterdam

Modelabel Avelon opende donderdagavond een eigen pop-up store bij SPRMRKT in Amsterdam. Nog tot en met zondag 31 maart zijn de nieuwe zomercollectie en enkele key pieces (waaronder de kenmerkende leer/denim combinaties, leren jacks en een aantal one-of-a-kind items) hier te koop. Op elke donderdag en vrijdag is het Avelon team aanwezig om uitleg te geven over de collectie. Snel richting de Rozengracht, want voor je het weet is maart om en de pop-up store alweer opgedoekt!

Avelon Pop-up Store
Adres:
SPRMRKT, Rozengracht 191-193, Amsterdam
Geopend van:
8 t/m 31 maart 2013

Bekijk een grote foto van de Avelon pop-up store.

 

Lees ook:Zalando opent pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Topshop geopend in Amsterdam
Lees ook:Topshop opent shop-in-shop in SPRMRKT Amsterdam
Lees ook:The Collector concept store geopend in Amsterdam
Lees ook:Adidas komt met Supercolor pack ontworpen door Pharrel Williams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>