Sneak preview maarteditie Vogue Nederland

Het Grote Modenummer van Vogue ligt pas vanaf 12 februari in de winkels, maar op Fashion.blog kunnen we de nieuwste cover al laten zien. Bette Franke werd voor de cover van het maartnummer in een blokjesjurk van Louis Vuitton gefotografeerd door Alique.

Bekijk hier meer foto’s van het maartnummer van de Nederlandse Vogue.

Verder in de nieuwe editie:

  • een fotoserie met model Ymre Stiekema, die hoogzwanger én met haar pasgeboren dochter Lymée voor Vogue poseerde.
  • De 21 catwalktrends en accessoires voor lente/zomer 2013, van kimono-spektakel tot het nieuwe zwart-wit, van het ontblote middenrif tot slouchy pants en van metallic schoenen tot de nieuwe kleur, in modeseries van fotografen Marc de Groot, Paul Bellaart en Alique.
  • Fiona Hering interviewde het Opening Ceremony-duo dat modehuis Kenzo in twee seizoenen terugbracht in het middelpunt van de mode: “We willen dat mensen met kleding spelen.”
  • De 101 beste online winkels volgens Vogue – van vintage tassen tot designmeubels en de opmars van de piercing, Iris van Herpen over het experiment en Carla Bruni over schoonheid en verlegenheid. Plus: een portret van man of the moment: Raf Simons.
  • Extra: Win een New Season Wardrobe ter waarde van €15.000 van de Bijenkorf én Vogue-stijladvies – met de unieke code in het blad.

Lees ook:Vogue Nederland presenteert septembernummer
Lees ook:Sylvie Meis siert cover Vogue Nederland april
Lees ook:Daphne Groeneveld op cover Vogue Paris
Lees ook:VOGUE Nederland feliciteert Doutzen met haar 30ste verjaardag
Lees ook:De geschiedenis van de Vogue cover; een interview met Anna Wintour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>