Nooit meer doorweekt dankzij Druppel-app

Niets zo erg als verregend op een afspraak aan komen of onverwacht een plensbui op je dak krijgen. Al is je outfit nog zo fantastisch, wanneer je doorweekt bent tot op je hemd (je mascara op je wangen hangt en je perfect geföhnde haren in natte slierten langs je gezicht vallen) is er geen redden meer aan. Beter kun je dan wachten tot de bui overwaait en met de nieuwste applicatie ‘Druppel’ weet je precies wanneer dat is.

Onnodig nat pak
Nooit meer onnodig een nat pak wanneer je op de fiets naar kantoor gaat of een balletje wilt slaan op de tennisbaan, want met deze applicatie kun je tot op de minuut precies zien óf en hoelang het nog regent op jouw locatie.

Succes-app
Je zou denken dat in ons regenachtige landje zo ongeveer alles met betrekking tot het weer wel was uitgevonden. Toch blijkt er veel behoefte aan de Druppel-app van de mannen van Coqtail. De heren ontwikkelden de minimalistische app in eerste instantie voor intern gebruik, maar inmiddels is de applicatie met dertienduizend downloads in slechts enkele weken tijd een absolute hit.

Zo werkt het
Zo simpel als de naam van de applicatie is, zo eenvoudig werkt Druppel in de praktijk. De app bevat slechts één scherm. Wordt er binnen de komende twee uur regen verwacht dan is dit tot op de minuut nauwkeurig zichtbaar op dat scherm. Is het de komende twee uur droog? Dan schijnt de zon op hetzelfde scherm. Nooit meer van de regen in de drup dus en een potje golf of tennis is nog gemakkelijker in te plannen. Handig is bovendien de Social Share Tool waarmee je jouw vrienden onmiddellijk op de hoogte kunt brengen van een eventueel naderende stortbui.

Download Druppel
Druppel is gratis te downloaden voor iPhone, iOS 5.0+.

Lees ook:SECOND GLASS UNI VAN CELLULARLINE: DE UNIVERSELE BESCHERMFOLIE VOOR JE SMARTPHONE
Lees ook:Tiffany & Co lanceert iPhone-App voor verlovingsringen
Lees ook:Nooit meer een glimmend gezicht met Chanel
Lees ook:De nieuwe IT-bag mét mini-zonnepaneel
Lees ook:Modewebsite Netaporter introduceert iPad App

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>