Preview COS spring summer 2013 collectie

Na alle catwalk shows te hebben bewonderd, bezocht Fashion.blog deze week de persdagen van diverse PR-bureaus en modelabels om de nieuwe collecties van dichtbij te bestuderen. Ook COS (het zusje van H&M) was vertegenwoordigd en wel in het Conservatorium hotel. Het Britse PR-team presenteerde de spring/summer collectie van het minimalistische modemerk dat nog altijd even sober, maar daardoor niet minder trendy (minimalisme is internationaal gezien nog steeds één van de belangrijke modepijlers voor komend jaar), bleek.

COS richt zich volgend seizoen in ieder geval weer op eenvoud, zowel qua kleur als pasvorm. Wijd uitstaande tops, losvallende pantalons en hoge taillerokken van stugge materialen in wit-, beige- en poedertinten..

Bekijk de COS looks voor spring/summer 2013.

P.S. Volg jij Fashion.blog´s Tess (@TessvanDaelen) al op Twitter?

Lees ook:Zomertrend 2012: het mixen van prints
Lees ook:In de mode: Een modieuze Koninginnedag!
Lees ook:De zomercollectie van HANRO
Lees ook:Van top tot teen in Odd Molly
Lees ook:Haar trends zomer 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>