Piepjong model in nieuwe Chanel campagne

De nieuwe modecampagnes voor volgend jaar zomer zijn alweer volop in de maak. Ook Karl Lagerfeld is begonnen met het schieten van zijn campagnes. Voor Chanel ging de creatieve duizendpoot aan de slag in de Big Apple, waar hij onder meer de ervaren Stella Tennant en de piepjonge Ondria Hardin fotografeerde.

Opmerkelijk is dat Hardin afgelopen februari, toen ze meeliep in de modeshow van Marc Jacobs, vanwege haar leeftijd één van de meest besproken modellen was. Op dat moment was Hardin namelijk slechts veertien jaar en het CFDA had nou juist bepaald dat modellen tenminste zestien jaar dienen te zijn om in een show te mogen lopen. Enfin, inmiddels zal Hardin vijftien zijn en is het nieuwtje eraf. Bovendien, “ze lijkt helemaal geen vijftien, ze lijkt achttien of negentien”, aldus Lagerfeld. Juist ja.

Foto: Fashionista

Lees ook:Modellen van drie generaties in nieuwe Louis Vuitton campagne
Lees ook:Yves Saint Laurent zoekt modellen voor nieuwe campagne
Lees ook:Karl Lagerfeld is enorm bij de tijd
Lees ook:Preview Prada najaarscampagne 2011/2012
Lees ook:Mary Kate Olsen opnieuw brunette bij CFDA Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>