Review Vouchercode.nl

Je kent het vast wel.. Je bent online fanatiek aan het shoppen geslagen en je moet de items uit je boodschappenmandje af gaan rekenen. Het totaalbedrag is even slikken. Iemand een kortingscode die je kunt gebruiken??

Voordat je in de toekomst op de afrekenknop drukt, doe je er goed aan eerst even naar vouchercode.nl te gaan. Hier vind je de aanbiedingen van dat moment van zo´n 1000 verschillende webshops. Door middel van een handige zoekfunctie weet je binnen enkele seconden of er voor de webshop waar jij iets wilt kopen, een actieve code wordt aangeboden.

De leukste merken van Vouchercode.nl zijn wat ons betreft: Invito, Berschka, Kiboots, Nike, Pieces en Vero Moda. Fijn is bovendien dat de kortingsacties van grote webshops als Asos, De Bijenkorf, Mango, New Look, Nelly en Topman ook op de site te vinden zijn.

Jammer is dat Vouchercode nog vrij weinig eigen kortingscodes heeft. Bij de laatste kortingen staan bijvoorbeeld diverse sale-aankondigingen van webshops. Daar krijg je als klant echter geen extra korting door. Het zou dus leuk zijn als Vouchercode vaker eigen kortingscodes publiceert, waardoor je als klant direct een bepaald percentage korting krijgt op je aankopen, sale of geen sale.

Helaas zijn onze favoriete webshops van Topshop, H&M en Zara nog niet op Vouchercode vertegenwoordigd. Maar wie weet, komt daar nog verandering in.

Voordat wij onze online bestelling afronden, doen wij in ieder geval eerst nog een rondje internet om te zien of er nog ergens een code wordt aangeboden. Wat we besparen, kunnen we namelijk mooi weer investeren in onze volgende aankoop!

Lees ook:Koopjesjagers shoppen online
Lees ook:Voordelig online shoppen met handige kortingscode
Lees ook:Actiecode.nl heeft ook modevoordeel
Lees ook:Dé manieren om te besparen op fashion
Lees ook:Heel veel korting tijdens de Styletoday Discount Days

1 Reacties // Reageer

One thought on “Review Vouchercode.nl

  1. Topshop kortingscode

    Gelukkig kan je tegenwoordig voor een Topshop kortingscode wel terecht op http://www.styletimes.nl, hier vind je ook nog meer kortingscodes voor alle grote, en minder grote mode webshops :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>