Marga Weimans showt couture collectie tijdens Amsterdam Fashion Week

Marga Weimans showt tijdens de zomereditie van de Amsterdam Fashion Week haar nieuwe couture collectie. De ontwerpster zal de afsluitende show zijn tijdens de openingsavond van de Nederlandse modeweek op 11 juli. Naast de catwalkshow zal Marga Weimans een installatie presenteren, genaamd ‘Fashion House’.

Over de couture collectie zegt Weimans zelf: “De couture collectie waar ik op dit moment aan werk vormt de blauwdruk voor mijn modehuis dat zich over de jaren langzaam heeft ontwikkeld en waarvoor mijn eerdere ontwerpen de fundering vormen. Omdat een catwalkshow onlosmakelijk verbonden is met het concept ‘modehuis’ waardeer ik de mogelijkheid om te kunnen onderzoeken wat een show die voortkomt uit mijn modehuis voor Marga Weimans betekent.”

We zijn nog niet erg bekend met het werk van Marga Weimans dus we zijn benieuwd wat ze ons tijdens de openingsavond gaat laten zien.

 

Lees ook:Marga Weimans verenigt mode en interieur tijdens fashion week
Lees ook:Marga Weimans beleeft Amsterdam Fashion Week debuut
Lees ook:Marga Weimans presenteert ATELIER SS’15
Lees ook:Amsterdam Fashion Week juli 2012: het programma
Lees ook:Monique Collignon showt Haute Couture op beats van Tiësto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>