Jules Deelder is Best Geklede Man uit 20 jaar Esquire

Esquire's Best Geklede Man Jules Deelder 2Jules Deelder is maandagavond 15 november in Amsterdam verkozen tot de Best Geklede Man uit twintig jaar Esquire. Deelder werd gekozen uit een lijst van 100 best geklede mannen van de afgelopen twintig jaar. Hij liet zeven finalisten (Don Diablo, Benjamin Herman, Gerrit Hiemstra, Jort Kelder, Humberto Tan, Maxime Verhagen en Valerio Zeno) achter zich.

‘Zo goed gekleed gaan dat het vanzelfprekend lijkt, is prijswinnend. Maar wie het combineert met een sterke persoonlijkheid is onovertroffen’, zo meldde het mannenblad.

Esquire's Best Geklede Man Jules Deelder

Hoofdredacteur van Esquire, Arno Kantelberg, lichtte nog extra toe waarom Jules Deelder de titel van Best Geklede Man verdient: ‘Deelder heeft zich in de twintig jaar van ons bestaan stijlvast getoond. De nuances zijn wat anders komen te liggen (de pakken waren eerst Armani, nu maatwerk), maar boven die vertrouwde two-tone schoenen was er altijd dat vertrouwde, strak gesneden beeld met veel oog voor detail en een enkele visuele verrassing.’

Esquire's Best Geklede Man Jules Deelder 4

Dat Jules Deelder de grote winnaar was, werd bekend gemaakt door middel van een 3D-filmpje. Alle gasten, die de uitreiking van de award in Amsterdam bijwoonden, kregen dan ook een 3D-brilletje overhandigd. De cover van de nieuwste editie van Esquire met – uiteraard- winnaar Jules Deelder werd tevens in 3D verschenen. Het is de eerste keer dat Esquire een 3D-cover liet drukken.

Esquire's Best Geklede Man Jules Deelder 7

Op de eerste foto: Beertje van Beers, Jules Deelder en hoofdredacteur van Esquire Arno Kantelberg.

Foto’s: Tess van Daelen

Lees ook:Esquire kiest best geklede man van Nederland 2010
Lees ook:Ronnie Flex is Esquire’s Best Geklede Man van 2015
Lees ook:Dennis van Leeuwen Best Geklede Man 2009
Lees ook:Esquire verkiest Demy de Zeeuw tot Most Fashionable Footballer 2011
Lees ook:Felix Maginn is Esquire’s Best Geklede Man van 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>