Win Sex and the City 2 op Blu-ray!!

Packshot DVDWat hebben we in de bioscoop genoten van de tweede Sex and the City film. Veel fashionista’s zijn er zelfs meerdere keren voor naar de bioscoop gegaan. Wat heerlijk is het dus dat de film binnenkort (op 10 november) op DVD en BluRay verschijnt. En nog mooier is dat Fashion.blog drie Blu-ray’s mag weggeven.

Wil je kans maken op de Blu-ray van SATC2? Geef dan antwoord op onderstaande vragen. Stuur de antwoorden vervolgens o.v.v. ‘SATC2′ naar [email protected]. De winnaars krijgen half november bericht.

  1. Wie van de vier hoofdrolspelers van SATC2 is ook een van de producenten van de film?
  2. Wie van de vier hoofdrolspelers van SATC2 is in de film niet getrouwd?
  3. Hoe heten de kinderen van Charlotte in SATC2?

De mode
De fashion die we in SATC2 te zien krijgen, is wederom mind-blowing. De styliste van SATC, Patricia Field, raakte naar eigen zeggen geïnspireerd door de reis die de vier vrouwen in de film maken. ‘Ze gaan naar een heel magische plek waarbij ik allerlei fantastische outfits kon bedenken’, aldus Field.

SATC2-Abu Dhabi Outfits 3 klein

In de film zien we de dames dan ook in erg Oosters-geïnspireerde looks als harembroeken, tulbanden en kaftan-achtige jurken. De uiteindelijke outfits, die we zien in de film werden gekozen uit duizenden kledingstukken, schoenen en accessoires die Field toegestuurd had gekregen vanuit de hele wereld. Field: ‘Het was alsof je in een groot warenhuis was beland’.

SATC2-Abu Dhabi Outfits 2 klein

Hoewel Field zelf ook kleding kan ontwerpen, doet ze dat voor Sex and the City nauwelijks. ‘Er is al zoveel geweldige mode. Ik zoek gewoon de beste items bij elkaar.’ En dat kan Field als geen ander, dat is duidelijk.

SATC2-shopping outfits klein

Lees ook:Ontwerpster maakt speciale Sex and the City fles
Lees ook:ONLY lanceert Sex and the City collectie
Lees ook:Deze week in Grazia: Sex and the City special
Lees ook:Win kaarten voor Sex and the City feest!!
Lees ook:MOËT introduceert Sex and the City champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>