Fashionista’s meest bang voor doorlekken

Vrouwen zijn massaal bang om door te lekken tijdens hun ongesteldheid. Dat blijkt uit een onderzoek dat onlangs door modewebsite Fashionscene.nl werd uitgevoerd onder ruim 750 vrouwen

Maar liefst 34 procent van de ondervraagden ziet doorlekken als de grootste modeblunder die hen kan overkomen. Op twee volgt het scheuren uit een kledingstuk (22%) en op drie staat halfnaakt de wc uitlopen door een jurkje/rok die blijft hangen in de onderbroek (15%).

De top tien met ergste modeblunders ziet er volgens de 750 vrouwen als volgt uit.


De top 10 ergste moderampen
1. Doorlekken
2. Uit kledingstuk scheuren
3. In onderbroek de wc uitlopen
4. Te klein gekochte kleding
5. Iemand tegenkomen in dezelfde outfit
6. Hak van schoen afbreken
7. Kleding verpest door wasmachine
8. Vlek in kledingstuk
9. Huisdier vernielt kleding
10. Ladder in panty

Er blijkt wel een groot verschil tussen wat vrouwen vrezen en wat hen daadwerkelijk overkomt. Zo blijkt een vlek in de kleding de meest voorkomende ramp (26%), op de voet gevolgd door de ladder in de panty (21%) en verkeerd gewassen kleding (15%).  De gevreesde rode broek en het wc debakel komen in verhouding veel minder vaak voor (4,5% en 3%).

Ondanks dat de Nederlandse vrouw behoorlijk wat vlekken in haar outfit weet te fabriceren, zegt ze wel zorgvuldig met kleding om te gaan. Maar liefst 56% omschrijft zichzelf zelfs als “zuinig’’ of “perfectionist”. 26% van de vrouwen vindt zichzelf in relatie tot haar kleding “gezond’’. Sloddervossen komen veel minder voor. Slechts 18% omschrijft zichzelf als een kluns.

Lees ook:De man en zijn ondergoed….
Lees ook:Mode of misser: Hoe dun kan de legging?
Lees ook:Nieuwe Wolford mijlpaal revolutioneert de Legwear technologie
Lees ook:Party Color Bomb
Lees ook:Nederlandse vrouw gek op sale shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>